top of page

V četrtek 09. 06. 2016, je v prostorih Občine Tolmin potekal uvodni sestanek projekta Celostna prometna strategija Občine Tolmin.

Na uvodnem sestanku smo bili prisotni predstavniki Občine Tolmin ter  strokovna skupina zadolžena za izdelavo strategije.

V petek 08.07. 2016 smo v sklopu prve delavnice z zaposlenimi na občini, aktivno raziskovali mesto in se spraševali, kako okolje vpliva na nas, naše življenje in zdravje.

Preberite več ...

Uvodni sestanek

Prva delavnica

Prva javna razprava

V sredo, 31. 08. 2016 smo uspešno izvedli prvo javno razpravo “Gibajmo se in spreminjajmo potovalne navade”.

Javna razprava je prvi dogodek, ki smo ga namenili občanom in drugi zainteresirani javnosti v sklopu izdelave Celostne prometne strategije Občine Tolmin.

Preberite več ...

Druga javna razprava "Skupni prostor brez ovir"

V torek, 27.09.2016 smo uspešno izvedli drugo javno razpravo "Skupni prostor brez ovir".

Javna razprava je drugi dogodek, ki smo ga namenili občanom in drugi zainteresirani javnosti v sklopu izdelave Celostne prometne strategije Občine Tolmin.

Preberite več...

Druga delavnica

V sklopu projekta celostne prometne strategije občine Tolmin, katerega naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Kohezijskega sklada, smo 22. novembra 2016 v Vodni hiši ob jezeru na Mostu na Soči organizirali delavnico za delovno skupino.

Preberite več...

Tretja javna razprava "Ukrepajmo danes za prijaznejši jutri"

V četrtek, 24. novembra 2016, je v Knjižnici Cirila Kosmača v Tolminu potekala že tretja javna razprava na temo vizije razvoja prometa v občini.

Preberite več...

Četrta javna razprava "Oblikujmo skupaj prihodnost našega mesta in občine Tolmin"

V četrtek, 19. januarja 2017 smo v prostorih Občine Tolmin izvedli zadnjo, četrto javno razpravo, da bi opredelili ukrepe za trajnostno usmerjeni razvoj prometa v občini.

Preberite več...

Nagradno žrebanje za sodelujoče v anketi 1.faze

Na 4. javni razpravi v sklopu Celostne prometne strategije občine Tolmin smo izmed 148 sodelujočih v uvodni anketni raziskavi o prometnem stanju v občini Tolmin izžrebali deset srečnih nagrajencev.

Preberite več...

Zaključna prireditev

Ob priložnosti zaključevanja projekta in sprejema CPS na Občinskem svetu so se nam občani 3. junija pridružili na sklepni prireditvi na prostem, ki je potekala na parkirišču na Ulici padlih borcev.

Preberite več...

 

Razstava o viziji prometne ureditve

v občini Tolmin

V sklopu priprave Celostne prometne strategije občine Tolmin smo pripravili razstavo o viziji prometne ureditve v občini Tolmin.

Otvoritev razstave je potekala v torek, 11. aprila ob 13.30 na dvorišču Osnovne šole Franceta Bevka Tolmin (pred vhodom v vrtec), Dijaška ulica 12b, v Tolminu.

Preberite več...

bottom of page